www.mapisc-pl.maxtrader.pl MaxTrader - Products. Companies. Trade leads.

[Polska]AUDYTY I INWENTARYZACJE

Audyty

Przeprowadzamy audyty, które pozwalaj? na uzyskanie niezale?nej oceny jako?ci ?wiadczonych przez restauracj? us?ug i wprowadzenie okre?lonych standardów w obs?udze klienta.

Oceniamy i diagnozujemy istniej?c? struktur? organizacyjn?, poziom zatrudnienia i efektywno?? jego wykorzystania, a tak?e system organizacji pracy i jej wydajno?ci.

Audyt zewn?trzny cz??ci gastronomicznej - mystery shopper (analiza jako?ci us?ug i zachowa? personelu)
Audyt przeprowadzany jest na wszystkich etapach obs?ugi go?cia i na ka?dym stanowisku (pocz?wszy od momentu pierwszego telefonu z rezerwacj?, a? do wyj?cia go?ci) we wszystkich dzia?ach maj?cych kontakt z klientem. Audyt ma charakter anonimowy i z regu?y trwa od 1 do 2 dni w zale?no?ci od wielko?ci obiektu i zakresu ?wiadczonych us?ug. Audyt stanowi podstaw? do okre?lenia potrzeb szkoleniowych.

Audyt wewn?trzny (analiza sprawno?ci dzia?ania obiektu)
Diagnozuje i ocenia struktur? organizacyjn?, poziom zatrudnienia i efektywno?? jego wykorzystania. Przeprowadza si? go w porozumieniu i we wspó?pracy z menad?erem/w?a?cicielem restauracji. Audyt obejmuje analiz?:
poziomu organizacji pracy poszczególnych stanowisk gastronomii,
poziomu wzajemnej wspó?pracy i komunikacji pomi?dzy dzia?ami ( kuchnia - restauracja - bary )
Analiza efektywno?ci dzia?alno?ci gastronomicznej

Analiza ma charakter analizy kompleksowej z punktu widzenia badania powi?za? i zale?no?ci wyst?puj?cymi pomi?dzy poszczególnymi komórkami odpowiedzialnymi za funkcjonowanie cz??ci gastronomicznej obiektu i ich wp?ywu na jako?? obs?ugi i ?wiadczonych us?ug.


INWENTARYZACJE:

Inwentaryzacja polega na ustaleniu zgodno?ci rzeczywistego stanu wszystkich ?rodków surowcowych a stanem wynikaj?cym z ewidencji ksi?gowej oraz wyja?nieniem ewentualnych zaistnia?ych ró?nic.

Przeprowadzenie inwentaryzacji:

Metod? tradycyjn? r?czn? - na arkuszach spisowych
Metoda tradycyjna r?czn? z przeniesieniem danych do programu kalkulacyjnego
Porównania bazy spisanych surowców/przedmiotów z ewidencja ksi?gow? wykazuj?c nadwy?k? i niedobory


Kategoria: Hotel, Gastronomia, Catering -> Us?ugi gastronomiczne



MAPI Consulting - Zarz?dzanie Gastronomi?

Ulica:?wi?toja?ska 37 4/3
Miasto:Gdynia
Kod pocztowy:81-391
Region:pomorskie
Kraj:Polska
Telefon: +48 58 6784866
Faks: +48 58 6784866

Internet

Prezentacja:www.mapisc-pl.maxtrader.pl

Osoba kontaktowa

Imię i Nazwisko: Marcin Chodubski
Telefon stacjonarny: +48 58 6784866
Telefon komĆ³rkowy: +48 503828128